Menu

General Information

image

TIL TRÆNEREN / FORÆLDRE-REPRÆSENTANTEN / SPILLERNE

AaIF/Spar Nord Tour 2019


Lørdag den 15. juni 2019 kl. 14.00 - 15.00Så er det snart tid til at støve cyklen af, og deltage i årets sponsorcykelløb, hvor der cykles i 1 time til fordel for Aabybro Idrætsforenings fodboldafdeling.

Indskrivning og holdtilmelding sker på løbsdagen den 15. juni 2019. Udfyld holdkort med navn på hver enkelt cykelrytter. Træner eller forældrerepræsentant afleverer holdkortet på løbsdagen i indskrivningen.

Hver enkelt cykelrytter afleverer sin sponsorliste i indskrivningen og modtager startnummer. Det er ikke et krav at have en sponsorliste for at kunne deltage i løbet. Sponsorlisten kan hentes på klubbens hjemmeside www.aabybrofodbold.dk under fanen ”klubben”.


VIGTIG INFO TIL SPILLERE / CYKELRYTTERE / FORÆLDRE:
• Alle der cykler skal køre med cykelhjelm.
• Alle spillere fra klubben cykler i deres gule kamptrøjer.
• Alle skal tilstræbe at fi nde et par sponsorer - dette er dog ikke et krav for deltagelse, men ønskeligt for at tjene penge til ungdomsafdelingen. Får du kontanter af din sponsor, så husk at aflevere dem i indskrivningen så der ikke tilsendes et girokort til sponsoren.
• For at deltage i holdkonkurrencen om kr. 5.000,- skal mindst 5 spillere deltage i løbet. Husk, det er kun spillere der står på holdkortet der tæller med i forhold til holdkonkurrencen... Jo flere spillere der deltager jo større er chancen for gevinst...
• U6 og U7 spillere kan kun deltage i løbet sammen med en voksen... (1 voksen pr. 3 spillere).


SIKKERHED UNDER LØBET:
Der er tilrettelagt to cykelruter, den korte på 1,6 km og den lange på 3 km. Cykelruterne starter og slutter ved klubhuset.

Politi og kommune har givet tilladelse til afvikling af løbet, og vores erfarne trafikposter vil dirigere trafikken og cykelrytterne under hele løbet, hvor der naturligvis også vil være førstehjælps kyndige til stede.


NYHED:
Alle sponsorater kan indbetales på kontonummer: Reg.nr. 9210 - kontonr. 4563595316 eller via MobilePay på nr. 55861. Indbetales senest 1 uge efter løbet. Husk venligst at påføre navn på rytter på indbetalingen. 

- så smør cykelkæden og støt op om AaIF-Ungdom...
AaIF/Spar Nord Tour udvalget