Menu

Nørhalne Cup 2019 afviklet!

image
03. juni 2019 kl. 16:18
Tak for indsatsen!

 

Så blev Nørhalne Cup 2019 afviklet.
 
Tidernes største Nørhalne Cup fik vi afviklet her i Kr. Himmelfartsferien. Dette kunne naturligvis ikke lade sig gøre uden rigtig mange frivillige hænder.
 
En flok af frivillige forældre som har stået for serveringen i cafeteriet og i teltet. Dame- og herre senior som har varetaget vagholdet på Aaby Søndre Gade skole. Forældre som har stået for Kattedamsvej skole. Forældre og spillere som har stået for aftensmaden i DGI-huset. Forældre og seniorer (pensionister) som har holdt styr på morgenmaden i DGI-huset. Grand Old Boys som har stået for opsætningen af telte. Old Boys som har hjulpet med udlevering af sandwiches. Ole + C-holdet som har stået for stadion og klubhus. Cafeteriaholdet som har stået for forsyningerne på stadion. Brander og nogle drenge som har leveret mål. Et vel af tovholdere på de enkelte opgaver som har været sin opgave voksen samt naturligvis mange mange flere. Nogle nævnt, men helt sikkert også nogle glemt. Hvorom alting er.
 
Dette kunne ikke lade sig gøre uden et væld af frivillige hænder.
 
Fra klubbens side skal der lyde en KÆMPE STOR TAK for indsatsen til alle, og på forhåbentlig gensyn til Nørhalne Cup 2020. Indsatsen i disse dage er essentiel for klubbens økonomi, og det ser umiddelbart fornuftigt ud, på trods af, at salget på stadion og i teltet ikke har været så godt som tidligere, men her spiller vejret naturligvis også ind.
 
Vejret kan vi ikke gøre noget ved, men selvfølgelig kan vi optimere på flere fronter. Såfremt nogle, der har haft en vagt i forbindelse med cup'en har fået en lys idé til optimering, vil Morten Iversen, som tovholder for Nørhalne Cup i Aabybro IF Fodbold regi, gerne høre fra dig på kampfordeler@aabybrofodbold.dk. Vi har selv noteret nogle ting ned, men vi kan sikkert optimere på flere fronter. Hvis nogle skulle sidde med en god idé omkring "parkerings kaosset" på Viaduktvej vil vi især gerne høre. Vi har forsøgt flere ting, men desværre ser det ikke ud til at lykkes - der parkeres stadig i både ind- og udkørsel....
 
Nok om det.
 
Vi ses til Nørhalne Cup 2020!