Menu

NØRHALNE CUP!

image
17. april 2019 kl. 11:03
Kr. Himmelfarts ferien 30. Maj - 2. Juni
I Kr. Himmelfartsferien afvikles i lighed med tidligere år Nørhalne Cup på banerne på Viaduktvej.
 
"Hvis vores normale statisik holder kommer vi op på næsten 600 deltagende hold i år, hvilket vil være den største cup nogensinde", udtaler Per Jeppesen, cup manager for Nørhalne Cup. "Vi har været nødt til at involvere Nørresundby Forenede Boldklubber samt Nørresundby Gymnasium for at skaffe tilstrækkelige baner og overnatningsmuligheder.".
 
De sidste år er der blevet spillet 8-mands fodbold på 13 baner i Aabybro, og det skulle der også gerne i år.
 
"Vi håber på, at vores nye bane 1 kan tages i brug så vi får mulighed for at spille på 15 baner. Samtidig skal vi også for første gang overnatte på 1. sal på de to nye skoler i Aabybro, så vi får nok at se til, siger Morten Iversen, tovholder for Aabybro IF Fodbold i forbindelse med Nørhalne Cup. "Alle forældre skal have vagter på enten skolerne, eller på stadion, og vi har mange hold som skal deltage i Nørhalne Cup, og det plejer at være en fantastisk oplevelse at spille mod udenlandske hold".
 
Nørhalne Cup er en vigtig faktor økonomisk for at opretholde den nuværende drift i Aabybro IF Fodbold, samtidig med at det giver et vist sammenhold i klubben på kryds og tværs af forskellige hold og afdelinger.