Menu

Sponsorcykelløb

image
18. juni 2019 kl. 17:01
Igen i 2020.

I lørdag den 15. juni blev Aabybro IF Fodbolds årlige sponsorcykelløb afholdt. Vi havde vores bange anelser omkring antallet af deltagere, da vejrudsigten ikke så alt for lovende ud. Men disse anelser blev bestemt gjort til skamme, da hele 129 cykelryttere mødte op for at deltage. Aabybro midtby emmede af Tour de France stemning mellem Kl. 14.00 og Kl. 15.00, og byens flagalé var sat op for at give cykelrytterne de bedste muligheder for at cykle flest penge i klubbens kasse.

 
Kr. 108.000,00 blev det til, hvilket vi er meget tilfredse med, og vi vil derfor her, endnu engang, takke alle de sponsorer, både private og erhvervsdrivende, som har sørget for, at vi får penge i kassen til gavn for hele klubben. Denne økonomiske indsprøjtning er, eksempelvis i lighed med Nørhalne Cup, essentiel for klubbens drift, så dejligt når det stadig er en succes. Der skal naturligvis også lyde en tak til alle 129 cykelryttere for den indsats de har ydet for at finde egne sponsorer - skal vi fortælle venner og bekendte om den gode oplevelse og så sætte overliggeren højt og håbe på 150 deltagere i 2020?
 
Efter cykelløbet var der åben grill for alle på stadion, hvor ca. 300 personer deltog. Her blev der uddelt præmier til de ryttere som havde gjort en speciel indsats. Ligeledes var der kr. 5.000,00 til U8 drenge for at have mødt talstærkt op, og dermed opnå mange lodder i lodtrækningen. De må nu bruge disse penge i forbindelse med et arrangement for holdet. 
 
Sidst, men bestemt ikke mindst, skal der fra klubbens side lyde en stor tak til cykeludvaldet samt de mange frivillige hjælpere som gjorde denne eftermiddag til en ubetinget succes.
 
Vi glæder os allerede til næste år - på gensyn!
 
 
TAK!