Menu

Velkommen som spiller i Aabybro fodbold

 

I Aabybro Fodbold Klub vil vi meget gerne tage godt imod alle. Det gælder både spillere, forældre og nye trænere.

Erfaringsmæssigt ved vi, at det kan være lidt svært at starte som ny i en klub.

Når du møder første gang

Første gang du møder, vil du som spiller blive budt velkommen og træne sammen med dine nye kammerater. Når du har spillet et par gang, skal vi have en indmeldelse i klubben, indmeldelse sker ved at betale kontingent og du er klar til at gå i kamp i Aabybro fodbolds sorte og gule spillersæt.

Vigtig info vedr. betaling

Kontingent betales her på hjemmesiden under fanen kontingent / betaling. Vælg det hold I/du er tilknyttet (og vær opmærksom på, at I/du vælger det rigtige hold) Tryk på tilmeld, og I/du bliver nu ført over i Conventus, som er det system klubben køre med. Her opretter I jer nu som ny bruger. Vær opmærksom på, at I får udfyldt alle felter korrekt. (Navnet er selvfølgelig navnet på spilleren og ikke forældres navn.) Når I fremover skal logge på Conventus vil jeres brugernavn typisk være mailadresse eller mobilnummer. I vil automatisk få tilsendt et password inden for kort tid.
Hver sæson har en betalingsfrist. Overholdes denne ikke, ser vi os nødsagte til at tillægge et gebyr på Kr. 50,- for første rykker, anden rykker bliver tilskrevet Kr. 100,-. Herefter vil det ikke være muligt at træne eller spille før den skyldig kontingent er indbetalt. Spillercertifikater kan ikke frigives til anden klub, hvis der er en restance til klubben.

Nye spillere skal selvfølgelig ikke betale rykkergebyr der allerede er pålagt. Derfor kan vores kontingentansvarlige kontaktes på mail: kontingent@aabybrofodbold.dk Så finder vi en måde hvorpå I kan gennemføre betalingen uden gebyr.

Spillercertifikat

Har du eller dit barn spillet i en anden klub, skal den "gamle klub" overdrage dit spillercertifikat. Dette sker elektronisk, og det søger klubben for. Spillercertifikatet kan tilbageholdes i den gamle klub, hvis der er restance i kontingent.

Har i eller jeres barn ikke tidligere spillet i nogen klub, skal i være opmærksom på, at i efterfølgende vil modtage en mail fra DBU. Heri er der et link som i skal følge for at jeres barn kan få et spillercertifikat, samt blive oprettet i "Kampklar" som er et program jeres træner skal bruge, når de skal til at sætte jeres børn ud til kamp.

I kan til hver en tid gå til jeres træner med eventuelle spørgsmål. Skulle denne ikke kunne besvare jeres spørgsmål er i velkommen til at rette henvendelse til klubbens ungdomsformand Brian Duelund på mail: brianduelund@gmail.dk

Vi håber i bliver glade for at være i klubben. Vi ses derude på grønt sværen.

Med venlig hilsen
Henriette Duelund
Kontingentansvarlig, Aabybro Fodbold.