Menu

Kom godt igang

Kære træner

Tak fordi du har lyst til at give noget af din fritid til klubben. Det sætter vi stor pris på her i klubben, da den primært bygger på frivilligt arbejde.

Kommunikationen trænere imellem foregår på facebook. Derfor anbefales det at man anmoder om at blive del af denne gruppe:

Aabybro fodbold, AaIF - Træner Forum

Banerne til hjemmebanekampe kan ses på opslagstavlen i gangen.
Da vi er drevet af frivillige er der ikke altid oplåst til klubhuset og omklædning. Her er det første person der ankommer på dagen, som sørger for at låse op, og sidste der låser. Nøglen er den samme som til redskabsrummet.

Er du i tvivl om noget er du altid velkommen til at kontakte en af kontaktpersonerne eller spørge i facebook gruppen, så vil vi hjælpe så godt vi kan og evt. sende dig videre til en der kan svare/ hjælpe.

Vil du starte et nyt hold skal du kontakte Senior- eller Ungdomsformanden. Formanden ved hvad der foregår omkring de forskellige hold og vil kunne sige om andre går med samme planer.

Hvis der er brug for at starte et nyt hold, skal du herefter kontakte hver af personerne på denne side.
- Du skal have en nøgle til boldrummet.
- Der skal skaffes materialer (bolde, kegler osv).
- Der skal arrangeres træningstid.
- I skal have kamptøj. Ofte skaffer holdet selv kamptøj via en sponsor. Bestilling af tøj aftales med tøjansvarlig og bestilles i SportsMaster. Regningen vil blive sendt til klubben, hvorfor den tøjansvarlige skal vide hvem der skal betale.
- Holdet skal oprettes på i DBUs systemer og hjemmesiden og du skal angives som træner. For at dette kan ske skal du oprette en DBU konto og anmode om klubhverv ("klub person") på DBUs hjemmeside. Herefter kan vores webmaster klare resten.

Velkommen til!

 

Luk