Menu

Ny dametræner i Aabybro IF Fodbold

image Tom Hasselager
05. februar 2020 kl. 17:33
En god nyhed at gå til weekend på 😀
Efter en forårssæson hvor 4 af vores unge damespillere i fællesskab stod for træning, kamp m.m.m., er det nu lykkedes at finde en ny dametræner.
"Først skal der lyde en kæmpe tak til de 4 damespillere som tog over med kort varsel i foråret. De har gjort det utroligt godt i en meget vanskelig periode, med et utal af aflyste og udsatte kampe pga. Covid-19 udtaler seniorformand Hans Arne Lillien Pedersen.
Glædeligt er det så naturligvis, at vi nu kan præsentere en ny dametræner. Igen har spillerne gjort en stor indsats for at det skulle lykkes. Når det er sagt har vi store forventninger til samarbejdet med den nye træner Tom Hasselager, så vi går et spændende efterår i møde" slutter han.
Tom Hasselager er 27 år og uddannet skolelærer. Han i sin trænerkarriere været omkring Vadum IF fodbold, Jetsmark IF samt AaB kvinde/pige fodbold. Har spillet fodbold hele livet, og kender allerede lidt til Aabybro Fodbold - AAIF, da han gennem de sidste par år selv har spillet her.
"Jeg har altid synes det er en fornøjelse at møde ind til både træning og kamp i klubben, ligesom de sociale arrangementer, som prioriteres højt her, passer rigtigt godt til mig. Jeg glæder mig til at møde alle pigerne, og komme i gang med træningen. Er sikker på, at vi nok skal gøre en god figur i serie 1 her i efteråret, så kom endelig forbi til vores kampe" opfordrer Tom Hasselager til.
Til info kan det nævnes at holdet i onsdags spillede den første træningskamp, med et ferieramt hold, men på trods af det, blev det til en sejr på 3 - 1 over Aalborg KFUM fodbold.
Giv lige Tom et like for at byde ham velkommen som træner 👍
Vi ses på stadion 💛⚽🖤